LAMINAAT STRAALT SFEER EN WARMTE UIT

Bij Tegels Provijn kan u laminaat, vinyl en parket in Nevele van topkwaliteit verkrijgen. Met meer dan zeventig referenties van het merk Quick-Step vindt u in de laminaathoek het volledige gamma. Voor elke gewenste sfeer vindt u de juiste kleur die perfect combineert met de warmte van uw woning, winkel of bedrijfsruimte.

Drie redenen waarom u voor Quick-Step laminaat moet kiezen:

1. Schitterend design
Modern? Traditioneel? Quick-Step Laminaat biedt een brede keuze aan plankgroottes, tal van kleuren en houttypes en prachtige texturen en groeven.

2. Makkelijke installatie
Simpel, snel en gebruiksvriendelijk. Samen met de vakmensen van Tegels Provijn is dit een fluitje van een cent.

3. Kwaliteit voor het leven
Quick-Step Laminaat wordt afgewerkt met een ultra-efficiënte Scratch Guard-laag die uw vloer tot tien keer beter tegen krassen beschermt.

Perfecte plaatsing en prima service

Kiest u voor laminaat, dan bent u bij Tegels Provijn in Nevele aan het juiste adres. Een perfecte plaatsing en kwaliteitsservice is hier géén holle belofte, maar wél een erezaak. Wanneer u samen met Tegels Provijn een Quick-Step laminaatvloer legt, blikt u binnen enkele jaren nog steeds met plezier terug. Wist u dat u bij Tegels Provijn ook terecht kan voor vloer-en wandtegels, het leggen van vloerverwarming, aanleggen van opritten en terrassen en chapewerken? Neem nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.