ONGEËVENAARD ASSORTIMENT AAN VLOER- EN WANDTEGELS

Tegels Provijn staat sinds 1968 garant voor kwaliteit en expertise inzake tegels. In de ruime toonzaal ontdekt u een ongeëvenaard assortiment aan kwaliteittegels, voor zowel buiten als binnen. In de showroom vindt u vloer- en wandtegels in Nevele, zoals ondermeer keramische tegels, glasmozaïek, tegelmozaïek en tegels in natuursteen. Tegels Provijn heeft ook grote formaten, zelfs afmetingen van 1 meter op 3 meter, uniek in de streek. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat u een uitgebreide en duidelijke uitleg krijgt bij alle tegels en laminaatvloeren. U kan de tegels hier zelf komen ophalen, laten leveren of door onze vakmensen op maat laten plaatsen. Wij breken ook uw oude vloer- en wandtegels uit. Kom zeker inspiratie opdoen in de toonzaal!

Leveren en plaatsen van kwaliteitstegels!

Wanneer u geen idee heeft of u moet kiezen voor keramische- of natuurtegels, dan staat het professionele team van Tegels Provijn paraat om u te informeren. Niet alleen over de materiaalkeuze, maar ook over het technische aspect en de plaatsing van tegels. Uw vloerproject wordt van a tot z strikt opgevolgd. Een kwalitatief hoge afwerking van uw vloeren is een minimumvereiste waarop u zonder twijfel mag rekenen. Wanneer u bouwt, renoveert of gewoon een nieuw terras wilt laten aanleggen, zal u met een vloerder als Tegels Provijn nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Eén aanspreekpunt

Informeer zeker eens naar de totaalprojecten. Het is perfect mogelijk dat eerst de chapewerken of isolatie gebeurt, daarna eventueel de vloerverwarming geplaatst wordt en aansluitend de tegels of de laminaat worden gelegd. Ook voor het plaatsen van terrassen en opritten kan u bij ons terecht. Op die manier laat u met één aannemer verschillende werken professioneel uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op. Wij begeleiden u graag bij uw bouwplannen.