GEEF UW OPRIT EN TERRAS EEN MEERWAARDE MET NATUURSTEEN

Als specialist in de aanleg van opritten en terrasen in Nevele kan Tegels Provijn u de beste kwaliteit van tegels aanbieden. We werken zowel bij nieuwbouw als renovatie met een waaier aan duurzame materialen. Van natuursteen, over kleiklinkers en betonklinkers tot buitentegels die bestendig zijn tegen vorst. We plaatsen ook dakterrassen en gevelterrassen met tegeldragers waarop de tegels los geplaatst worden.

Beltrami
Sintesi
Del Conca
Flaviker
Bleijko
Stone
Refin
Wienerberger

Natuursteen staat voor stijl en duurzaamheid!

Buitenshuis vormt een terras of oprit met natuursteen een perfect geheel met uw aanplanting. Het tijdloze karakter en het stijlvolle uiterlijk van natuursteen zijn pluspunten die het verschil maken. Door de robuustheid en natuurlijke look geeft natuursteen een onmiskenbare meerwaarde aan uw terras of oprit. Daarnaast is natuursteen een duurzaam product met diversiteit in kleurnuances en structuur. U kan natuursteen uiteraard ook binnenshuis gebruiken. De trappen, muren of vloeren zorgen voor klasse en sfeer. Niets is standvastelijker, natuurlijker en adembenemender dan de schoonheid van natuursteen. Het tegelbedrijf in Nevele brengt deze schoonheid tot in uw woning of tuin.

Uitvoerig en gericht advies

Op zoek naar uitgebreid en gericht advies? Neem beslist contact op. Of kom langs onze toonzaal en maak uw wensen over aan het gekwalificeerd personeel van Tegels Provijn. Misschien wil u wel een stapje verder gaan en naast vloer- en wandtegels ook uw chapewerken, laminaat en vloerverwarming aan ons toevertrouwen. Informeer zeker naar onze vrijblijvende prijsofferte.