DESKUNDIGE CHAPEWERKEN

Belle Louise Lingerie - Zwijndrecht - BadmodeEen goed geïsoleerde vloer geeft een meerwaarde aan uw woning of gebouw. Niet alleen via het dak of de muren kan er veel energie verloren gaan, maar zeker ook via de vloer. Het gekwalificeerde team van Tegels Provijn doet chapewerken in Nevele. We isoleren uw vloer met gespoten PUR en chape.

Isoleer uw vloer en bespaar energie

Vergeet niet dat de vloer het enige element is waarmee u bijna constant in contact bent. Een goed geïsoleerde vloer voelt warmer en comfortabeler aan en vermindert bovendien gevoelig uw energiefactuur.

Voordelen van gespoten PUR en chape:

● Gebruiksvriendelijk en snel
● Doeltreffend en efficiënt
● Hoge isolatiewaarde
● Energie/kostenbesparend

Verschillende methodes van chapewerken en vloerisolatie zorgt ervoor dat de warmte uw woning niet verlaat. Bij renovatiewerken waar de ruimte beperkt is, wordt sneller gekozen voor isolatiechape. PUR is ideaal voor de isolatie van alle vloeren zoals zoldervloeren, vloeren op gelijkvloers of tussenvloeren. Contacteer ons ook voor vloer- en wandtegels, het aanleggen van opritten en terrassen, plaatsen van laminaat en vloerverwarming. Wij maken graag tijd voor u!